30 års erfaring med musikk og studio
 

Mixcraft 10.5 Pro Studio
Mixcraft 10.5 Recording Studio

Flerspors opptaksstudio på norsk

Produktbilde
Oppgrader Oversikt Nytt Sammenlign Flere bilder Teknisk

Stemmer med deg

Mixcraft 10.5 er den nyeste versjonen av den kjente lyd programvaren for Windows fra Acoustica, laget for musikere av musikere.

Med sin unike kombinasjon av enkelhet i bruk og profesjonelle funksjoner til en uimotståelig pris har Mixcraft vært en favoritt blant musikkentusiaster og profesjonelle siden introduksjonen i 2004. Mixcraft er en kraftig digital arbeidsstasjon som tilbyr et intuitivt grensesnitt og en lynrask lydmotor.

Med Mixcraft kan brukeren spille inn ubegrensede antall spor og mikse det hele til perfeksjon. Programmet inneholder støtte for standardiserte tredjeparts plugg-inn moduler og har støtte for lydkort og maskinvarekontrollere. Mixcrafts sløyfebibliotek inneholder over 7500 profesjonelt produserte lydsløyfer, lyder, effekter og samplinger i diverse sjangere. I tillegg er det et stort utvalg av effekter og instrumenter, blant annet ToneBoosters romklanger, kompressorer, filtre, equalizere, klassiske synthesizere, elektriske pianoer, rock orgel og samplede instrumenter.

Mixcraft er også utrustet med ruting og kontroll funksjoner, avansert MIDI ruting, og klipp-baserte automasjonsverktøy. Variasjonspanelet er ideelt for live framføringer og sløyfe basert komposisjon, og det er også et funksjonsrikt videoredigeringsmiljø som byr på sømløse overganger, titler og rulletekster. Mixcraft tilbyr en alt-i-ett løsning for alle dine lyd- og videoredigeringsbehov i én virtuell studiopakke.

Dette nettstedet benytter nødvendige informasjonskapsler. Du må godkjenne dette ved å klikke Godta før du benytter nettbutikken.