30 års erfaring med musikk og studio
 

EarMaster Cloud

Skybasert hørelære for undervisningen

Produktbilde
Oversikt Earmaster Pro Cloud detaljer Flere bilder Teknisk

Be om en 30 dagers gratis prøvelisens nå!

Earmaster Cloud er et utmerket verktøy for fjernundervisning, og vi kan nå tilby skoler en 30 dagers uforpliktende og anonym Earmaster Cloud testkonto. Nøl ikke med å kontakte oss og be om en prøvelisens i dag!

Earmaster Cloud i undervisningen

  • EarMaster er meget intuitiv å bruke, og kan brukes på alle nivåer
  • Gir deg øyeblikkelig tilbakemelding på studentenes framgang
  • Leksjonene forandrer seg hver gang de gjennomføres
  • Vanskelighetsgraden vil øke etterhvert som elevene utvilkler deg
  • Styrker elevens evne til samspill med andre musikere

EarMaster vil utfordre trente så vel som utrente ører, og er perfekt for alle som synger, spiller gitar, bass, piano, fløyte eller hvilket som helst annet instrument.

Bildet viser Earmaster Cloud i bruk på ELAM (East London Arts & Music)

En komplett hørelærepakke

EarMaster inkluderer øvelser for gjenkjenning av intervaller, akkorder, akkordbytte og progresjon og skalaer. Du vil også finne øvelser for å traskribere melodier, rytmer, og kjapp etterligning av nye rytmer. Det store utvalget øvelser dekker alle dine behov for trening av tone, harmonier og rytmer! Alle treningsområdene i EarMaster vil hjelpe deg forbedre din musikalitet og musikalske utførelse, uansett type.

Din egen personlige musikklærer

EarMaster kommer med to avanserte "lærere" som vil guide deg og gradvis øke nivået etterhvert som du gjør fremgang. Standardlæreren har hele 440 leksjoner fra nybegynner til avansert. Jazzlæreren har 211 leksjoner med swingrytmer og jazz akkorder. Du kan også ta samme leksjon igjen og igjen, fordi den vil forandre seg for hver gang.

Kraftige verktøy for avanserte brukere

Du kan tilpasse EarMaster i større grad enn noe annet hørelære program. Her finner du en mengde instillinger for brukergrensesenittet, og for måten du bruker EarMaster på. Når du jobber med en leksjon, kan du enkelt forandre nøkler, tidsbegrensninger, tempo, lyder, etc. EarMaster lar deg også bruke ditt MIDI instrument for å sette inn toner og rytmer, eller du kan bruke det som "fjernkontroll". Det finnes også tastatursnarveier for alle funksjoner. En flott funksjon er at du kan skape dine egne spesialstemte strengeinstrumenter for å legge på skjermen, og spille på dem der. Til og med venstrehendte instrumenter er mulig.

Tilpassede øvelser

Når du er i tilpasset modus, har du full kontroll over øvelsene og du kan tilpasse dem til å gjøre akkurat som du vil! Du kan tilpasse tonehøder, nøkler og metre, eller hvordan akkorden eller intervallen skal plasseres i nøkkelen, hvordan akkorder eller intevaller spilles av, og du kan spesifisere nøyaktig hvilke intervaller, akkorder og rytmeverdier du vil jobbe med, og mye mye mer. Du kan selvfølgelig definere dine egne tilpassede akkkorder, skalaer og akkordprogresjoner.

Øyeblikkelig tilbakemelding!

EarMaster gir øyeblikkelig audiovisuell tilbakemelding på alt du gjør! Tonene du skriver inn blir transkribert samtidig på staven og på skjerm-instrumentene. Når du gir svaret ditt, vil EarMaster fortelle deg om svaret ditt er feil. Svaret ditt, og det korrekte svaret vil da bli vist på staven og på skjerm-instrumentene, og du kan høre begge to samtidig eller individuelt. Dette er en meget effektiv læringsprosess, hvor du lærer fra dine feil, og forbedrer ørene dine raskere enn ved noen annen treningsmetode.

Gitar, bass, fiolin.... eller klapp

Gjør lyttetreningen til et musikalsk prosjekt ved å kombinere det med et instrument du spiller! EarMaster er designet for musikere på så å si hvilket som helst instrument. Du kan jobbe mot EarMaster på en rekke forskjellige måter. EarMaster støtter on-screen piano, gitar, bass, fiolin, cello, banjo og alle andre strengeinstrumenter. Ved å bruke General MIDI kan du alle de 128 instrumentene og lydene.

EarMaster kommer også med sanntids Sound2MIDI teknologi, som gir deg muligheten til å synge, klappe eller spille svaret ditt. Du kan også bruke on-screen staven, svaralternativene eller bruke MIDI signalet fra ditt MIDI keyboard eller andre enheter til å svare med.

Detaljert statistikk på elevenes fremgang!

Du kan enkelt følge med på elevenes fremgang ved å se på den detaljerte statistikken fra resultatene. Har øret blitt bedre på å identifisere en Fmoll? Hvordan har fremgangen vært de to siste ukene? Svarer eleven raskere nå enn før? Hvor mye tid er brukt på lyttetrening den siste måneden? EarMaster gir deg all denne informasjonen.

Få godkjent din neste hørelære eksamen!

Trenger du å stå på en hørelære eksamen i nær fremtid? EarMaster gir deg muligheten til å teste deg selv i like omstendigheter som din aktuelle eksamen! Hvilken som helst leksjon eller øvelse kan gjøres om til en streng og nådeløs test! Fikk du ikke med deg akkorden du skulle identifisere? Det var synd, for den vil ikke spilles igjen! Og jeg vil ha svar fra deg innen 10 sekunder!

Enkelt for nybegynnere

EarMaster er meget godt egnet for begynnere. Det er meget intuitivt, og har et brukervennlig grensesnitt. Selv barn kan bruke det. Programmet starter med en treningsveiviser som forklarer øvelsene og treningsmodusene for deg. EarMaster foreslår at standard instruktøren skal guide deg gjennom øvelsene, men det er ditt valg. EarMaster inkluderer også en rask musikkteori introduksjon, og omfattende hjelp tilgjengelig overalt i programmet.

Earmaster for iPad og iPhone

iPad og iPhone versjonen inneholder samme funksjonalitet som EarMaster Pro og kan aktiveres med en Cloud lisens. Appen kan lastes ned gratis fra Apples App Store og inneholder grunnleggende funksjonalitet slik som intervall- og akkord-identifikasjon, og resten av funksjonaliteten kan låses opp ved hjelp av en Cloud innlogging.

Dette nettstedet benytter nødvendige informasjonskapsler. Du må godkjenne dette ved å klikke Godta før du benytter nettbutikken.