30 års erfaring med musikk og studio
 

SmartScore 64

Verdens mest nøyaktige noteskannings-teknologi

Produktbilde
Oppgrader Oversikt Nytt Sammenlign Flere bilder Teknisk

Verdens raskeste og mest nøyaktige noteskannings-teknologi

Forestill deg verdens raskeste og mest nøyaktige noteskannings-teknologi. Så forestiller du deg et profesjonelt noteredigeringsprogram som er like avansert og brukervennlig, og som er så intelligent at man ikke trenger noen doktorgrad for å benytte seg av det. Tenk så på alle de tenkelige måter du vil eksperimentere med verket ditt, en-knapp skanning, realistisk avspilling, transponering, uttrekning av deler av verket, reformatering av hele sider, auto-tromme grooves, karaoke, CD brenning, integrert MIDI visualisering og filkonvertering med støtte for PDF, Finale og MusicXML formater.

Velkommen til SmartScore 64

Det finnes rett og slett ingen raskere måte å få gjort om notene dine til elektronisk data. SmartScore 64 kjenner igjen flere symbol raskere og mer nøyaktig enn noe annet noteskannings-program. SmartScore er den komplette løsningen for skanning av noter med tanke på både funksjonalitet og det gjennomtenkte og velorganiserte grensesnittet! Du kan gjøre alt fra skanning og gjenkjenning til avspilling med lyd - Alt integrert i ett og samme program med et enkelt og oversiktlig brukergrensesnitt som til og med en nybegynner vil kunne klare å håndtere uten problem.

SmartScore har blitt et uvurderlig verktøy for folk som arbeider med musikk verden over. Oppdag det du også!

Pro Edition
Det finnes ingen enklere og raskere måte å få dine noteark inn i din datamaskin. korps arrangement, operaer, hymner, musikaler, orkester stemmer og partitur dukker opp på skjermen i redigerbar og avspillingsklar form sekunder etter de er skannet.
  Piano Edition
Det perfekte verktøyet for pianisten, både for nybegynneren og den profesjonelle. Lytt til piano arrangement i løpet av sekund. Skriv ut i nye tonearter.
  Midi Edition
Gjør noteark om til MIDI filer. Full ENF og MIDI redigering.
Songbook Edition
Opplev sangens kunst! Transponer og skriv ut hele sanger sekunder etter de er skannet. Gitargrep og akkordsymboler gjenkjennes og endres når du transponerer.
  Guitar Edition
Det perfekte verktøyet for gitarister og andre soloister.
Dette nettstedet benytter nødvendige informasjonskapsler. Du må godkjenne dette ved å klikke Godta før du benytter nettbutikken.